MiniMarketing

MiniMarketing varetager mindre og mellemstore virksomheders marketingopgaver. Vores kunder betragter os som deres eksterne marketingafdeling, for vi holder styr på deadlines og går op i at din markedsføring i dagligdagen glider. Hos MiniMarketing sætter vi vores kunders markedsføring i centrum, vi er fleksible og er gerne behjælpelige med diverse adhoc opgaver, som eksempelvis løbende opdatering af hjemmesider, genbestillinger af tryksager, indhentning af tilbud, planlægning af messer og events mm.
Læs mere her

MiniMarketing leverer grafisk design, som er målrettet virksomheden og målgruppen. Vi laver grafiske designlinjer og vi brænder for at sikre den røde tråd i vores kunders markedsføringsmaterialer. Vores pallette spænder bredt lige fra mindre markedsføringsopgaver som eksempelvis visitkort og brevpapir, til større marketingopgaver såsom brochurer, manualer og kataloger. Vi designer enten en komplet markedsføringslinje eller i takt med at dit behov opstår.
For inspiration klik her

MiniMarketing designer og programmerer skræddersyet hjemmesider, som målrettes din målgruppe og ikke mindst dit behov. Du får et gennemarbejdet hjemmeside design, som stiller skarpt på jeres virksomhedsprofil, værdier, fremhæver jeres kernekompetencer og målretter de vigtigste budskaber.
Læs mere her

Se mere på www.minimarketing.dk